Ανθρώπινο δυναμικό

Η δύναμη κάθε εταιρίας είναι οι άνθρωποί της. Η Astoria, αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά των ατόμων της στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, έχει στελεχώσει τις τάξεις της με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σε όλο το φάσμα των εργασιών της.


Ενδεικτικά, η εταιρία απασχολεί δύο διπλωματούχους και δύο μεταπτυχιακούς Μηχανολόγους Μηχανικούς, απόφοιτους Οικονομικών Σχολών, υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους υψηλής τεχνικής κατάρτισης.

Βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Astoria είναι η απασχόληση εξειδικευμένων συμβούλων, με προϋπηρεσία σε υψηλά κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και, συγκεκριμένα, με αντικείμενο τις πυροσβεστικές διατάξεις.

Εταιρική ευθύνη

Η φιλοσοφία της Astoria, όσον αφορά τις επιχειρηματικές της σχέσεις και το αντίκτυπο του έργου της έναντι του κοινωνικού συνόλου, διέπεται από τρεις βασικούς άξονες:


Διασφάλιση ποιότητας


Πολιτική ασφαλείας


Περιβαλλοντική ευθύνη


Η δέσμευση της εταιρίας από αυτούς τους άξονες και τους περιορισμούς τους αντικατοπτρίζεται σε κάθε δραστηριότητα της εταιρίας.


Η απόδειξη για τη στάση της Astoria σε θέματα ποιότητας, έρχεται από τους ίδιους της τους πελάτες, συνεργάτες και προμηθευτές καθώς και από το πλήθος των έργων της εταιρίας. Διασφάλιση ποιότητας: Ακρογωνιαίος λίθος της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας

Πολιτική ασφαλείας: Επαγγελματισμός και σχέσεις εμπιστοσύνης

Περιβάλλον: Ευθύνη όλων μας!
Πυροσβεστικά είδη Θεσσαλονίκη: Στο κατάστημα μας στην Θεσσαλονίκη αλλά και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε πυροσβεστήρες επαγγελματικής και προσωπικής χρήσης σε φιλικές τιμές, πυροσβεστικές φωλιές, συστήματα πυρανίχνευσης και πυράντοχες πόρτες πυρασφάλειας. Προμηθεύουμε πυροσβεστικό εξοπλισμό για δημόσια επαγγελματική χρήση σε ξενοδοχεία, χώρους εστίασης / μαγειρεία, σούπερ μάρκετ, αποθήκες, λεβητοστάσια, νοσοκομεία, πανεπιστήμια αλλά και ιδιώτες που θέλουν να προστατευθούν από πιθανές πυρκαγιές στο αμάξι, στο σπίτο ή στο σκάφος τους.