Η Astoria έχει πιστοποιηθεί από αρμόδιο φορέα για να προσφέρει υπηρεσίες εκπαίδευσης ομάδων πυρασφάλειας επιχειρήσεων και να χορηγεί τις ανάλογες βεβαιώσεις. Τα σεμινάρια της εκπαίδευσης γίνονται από καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, σε συνεργασία με έμπειρους πρώην Αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος, χρησιμοποιώντας σύγχρονο προβολικό εξοπλισμό και εκπαιδευτικό υλικό προερχόμενο από γνωστούς Ευρωπαϊκούς οίκους.


Τα σεμινάρια πυρασφάλειας στις εγκαταστάσεις της εταιρίας προσφέρονται εντελώς δωρεάν, χωρίς καμμία επιβάρυνση. Ακόμη, η Astoria προσφέρει δωρεάν συντήρηση ενός πυροσβεστήρα, σε όσους δηλώσουν συμμετοχή και παρακολουθήσουν το σεμινάριο. Σε περίπτωση που κάποιος δηλώσει συμμετοχή στο σεμινάριο και δεν διαθέτει πυροσβεστήρα, θα μπορέσει να τον προμηθευτεί από τις εγκαταστάσεις της εταιρίας σε ειδική τιμή προσφοράς.


Ο επόμενος κύκλος σεμιναρίων θα πραγματοποιηθεί το μήνα Μάϊο, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε παρακάτω, στην ενότητα "Σεμινάριο Πυρασφάλειας", όπου μπορείτε και να δηλώσετε συμμετοχή.


Η Astoria προσφέρει επίσης εξειδικευμένα σεμινάρια Πυρασφάλειας στο χώρο σας, το κόστος των οποίων διαμορφώνεται ανάλογα με τον αριθμό των παρευρισκομένων. Στις επιχειρήσεις που διαθέτουν συστήματα Πυρασφάλειας & φορητούς πυροσβεστήρες, εφόσον γίνει αποδεκτή η προσφορά της συντήρησής τους από την Astoria, το σεμινάριο Πυρασφάλειας θα προσφέρεται δωρεάν.


Στην ενότητα Συχνές Ερωτήσεις μπορείτε επίσης να βρείτε χρήσιμα στατιστικά που μας αφορούν όλους, καθώς και απαντήσεις σε σύχνες ερωτήσεις.Σεμινάριο Πυρασφάλειας

Εδώ θα βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο και τον τρόπο διεξαγωγής των σεμιναρίων.


Περισσότερα
Πυροσβεστικά είδη Θεσσαλονίκη: Στο κατάστημα μας στην Θεσσαλονίκη αλλά και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε πυροσβεστήρες επαγγελματικής και προσωπικής χρήσης σε φιλικές τιμές, πυροσβεστικές φωλιές, συστήματα πυρανίχνευσης και πυράντοχες πόρτες πυρασφάλειας. Προμηθεύουμε πυροσβεστικό εξοπλισμό για δημόσια επαγγελματική χρήση σε ξενοδοχεία, χώρους εστίασης / μαγειρεία, σούπερ μάρκετ, αποθήκες, λεβητοστάσια, νοσοκομεία, πανεπιστήμια αλλά και ιδιώτες που θέλουν να προστατευθούν από πιθανές πυρκαγιές στο αμάξι, στο σπίτο ή στο σκάφος τους.